Over

 

Over bezienswaardighedentips.nlbezienswaardigheden-tips-logo

Bezienswaardighedentips.nl inspireert je voor een reis die je wilt gaan boeken of helpt je bij het uitstippelen van je vakantie langs alle bezienswaardigheden van je reeds geboekte vakantie.

Met de Bezienswaardigheden Top 10´s krijg je via korte beschrijvingen en pakkende foto´s snel een goed beeld van welke bezienswaardigheden echt iets voor jou zijn. Ze helpen je met het plannen van jouw reis langs de bezienswaardigheden die het beste bij jou passen, maar geven niet teveel informatie prijs. Op vakantie wil ik altijd nog wel een beetje verrast worden en nieuwe dingen leren. Dat maakt je vakantie leuk!

Over de blogger, Toine Duffhues

OOp mijn 22e vertrok ik naar Azië om, samen met een vriend van mij, 2 maanden rond te trekken door Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hiervoor had ik al meerdere mooie buitenlandreizen gemaakt naar o.a. Gambia, Kroatie en Madeira, maar deze vakantie was anders. Het was heerlijk om 2 maanden niks te moeten en alles te mogen en een ‘snel en stresvol’ land als Nederland even te mogen ontvluchten. Lekker rondrijden op onze scooters in de bergen van Chiang Mai, Ko Chang en Sapa, Surfen in Vietnam en Golfen op de 17e etage van een flatgebouw in Bangkok zijn slechts 3 hoogtepunten. In 2 maanden tijd heb ik zoveel mooie dingen meegemaakt, dat ik er nu nog steeds regelmatig aan terugdenk. Ik ben er nog iedere dag dankbaar voor dat ik de vriendelijke cultuur van de Aziaten, de mooie dieren en de prachtige natuur heb mogen zien en meemaken…Mijn passie voor reizen was geboren.

 

surfen - kopieHierna volgden nog mooie (rond)reizen door Brazilië, Egypte, Duitsland, USA en Tunesië. Ik heb nu helaas niet meer de financiële vrijheid om lang rond te trekken, maar mijn passie voor reizen en schrijven deel ik nog maar al te graag. Eind 2012 waren de eerste stappen van Bezienswaaridghedentips.nl gezet. Met mijn Top 10’s wil ik jou helpen om snel een goed beeld te krijgen van bezienswaardigheden die ik zéker niet zou willen missen, zodat jij een onvergetelijke vakantie-ervaring krijgt! 🙂

PS: Nieuwsgierig naar mijn hoogtepunten? Bekijk ze hier!